Dedemli Şehit Coşkun Nazilli İlkokulu
Dedemli Mahallesi Dedemli Caddesi No4 Hadim/KONYA

VİZYON

Eğitim ve Öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Normal Eğitim

Sabah 08:40-12:10 Öğlen 13:30-15:00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Dedemli Mahallesi merkezinde bulunup,Hadim İlçe Merkezine: 18 km,Konya il Merkezine 125 km´dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kasabamız 1968 yılından bu yana Konya İli, Hadim İlçesine bağlı ve 2000 nüfuslu Mahallesidir. Kasabamızın çarşısında çok sayıda bakkal, berber, terzi, tuhafiyeci, demirci, marangoz ve kahvehanelerden oluşan esnafları vardır. Ayrıca Kasabamızda her hafta pazar kurulmaktadır.